Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για την αναφορά του Αλ. Τσίπρα σε «φθαρμένους βλαχοδημάρχους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ» δίνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τα κόμματα της συγκυβέρνησης να απαντήσουν «πώς αποκαλούν στελέχη τους που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα», κατονομάζοντας μάλιστα τους Β. Παπαγεωργόπουλο και Π. Ψωμιάδη.

«Ακόμα περιμένουμε μια απάντηση από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για το πώς οι ίδιοι αποκαλούν τα στελέχη τους τα οποία, ως αιρετοί στην τοπική αυτοδιοίκηση, διασπάθισαν δημόσιο χρήμα, έκαναν καταχρήσεις και κομπίνες και, παρόλα αυτά, θεωρούνταν έντιμοι άνθρωποι, όπως π.χ. αποκαλούσε ο κ. Σαμαράς τους φίλους του, κ. Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Όσο δε για το ποιος προσβάλλει τους πολίτες που εξέλεξαν τους συγκεκριμένους αιρετούς, αυτοί είναι προφανώς οι ίδιοι οι αιρετοί, που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη τους, και θα ήταν προκλητικό αν οι κ. Μιχελάκης και Ασκούνης θεωρούσαν συνυπεύθυνους τους πολίτες για τους αιρετούς που παρανόμησαν», συμπληρώνεται.