current views are: 1

4 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση09:50

Νικολόπουλος: Τα… έργα και οι ημέρες του golden boy Πλασκοβίτη εν μέσω κρίσης

O Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, στηλίτευσε σε συνέντευξή του στο Extra Channe τα… έργα και τις ημέρες του κ. Ηλία Πλασκοβίτη. 

Δημοσίευση 09:50’
αρθρο-newpost

O Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, στηλίτευσε σε συνέντευξή του στο Extra Channe τα… έργα και τις ημέρες του κ. Ηλία Πλασκοβίτη. 

O Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, στηλίτευσε σε συνέντευξή του στο Extra Channe τα… έργα και τις ημέρες του κ. Ηλία Πλασκοβίτη.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, «Πως την ώρα που ταλαντούχοι και προσοντούχοι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά ή εάν βρουν παίρνουν μηνιάτικο 500 ευρώ ο κ. Ηλίας Πλασκοβίτης τσεπώνει 12.000 ευρώ το μήνα!

Ο διορισμός του golden boy έγινε την ώρα που οι τρείς κυβερνώντες καμπαλέρος αποφάσισαν σκληρά μέτρα λιτότητας για μικροσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους. Ο κ. Πλασκοβίτης απαντώντας σε ερώτηση για την προκλητική πρόσκληση είπε ότι: «Ναι, προσελήφθην στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά δεν γνωρίζω τις αποδοχές μου, γιατί βρίσκομαι σε διακοπές».

Ο κ. Πλασκοβίτης όσο ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες στους Τροικανούς και τους τοκογλύφους της Ελλάδας. Η διεθνής αλητεία των τοκογλύφων γνωρίζει να βολεύει τα παιδιά της εις βάρος του εξαθλιωμένου Ελληνικού λαού.

Καλά όμως, ο ίδιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτοδιασύρεται ή μπορεί και να μην τον απασχολεί η γνώμη των συμπατριωτών του ακόμα και εάν γελοιοποιείται, στα μάτια του κόσμου;

Φυσικά ποτέ δεν θα’ λεγε αυτή τη δικαιολογία ο πατέρας του και φυσικά θα αναλάμβανε εις το ακέραιο τις ευθύνες του, όπως έκανε πάντα.

Επειδή όμως ο κ. Ηλίας Πλασκοβίτης, δεν είναι ένας απλός δημόσιος υπάλληλος, οπότε και θα θεωρείτο επίορκος και με συνοπτικές μνημονιακές διαδικασίες, θα είχε με κλωτσιές και διασυρμό εκδιωχθεί από τη θεσούλα του».


σχετικα αρθρα