Να δώσει λύση, συμβατή με τις ανάγκες της χώρας, στο θέμα των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, ενώ έκανε λόγο για «επικοινωνιακά παιχνίδια» αναφορικά με το επίμαχο e-mail της τρόικας.

«Το παιχνίδι όλο δεν βρίσκεται στα χέρια της τρόικας αλλά στα χέρια του Πρωθυπουργού και έχει ο ίδιος την ευθύνη να δώσει λύση. Λύση συμβατή με τις ανάγκες της χώρας και με τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει οικονομική ανασυγκρότηση», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι σωματείων για το θέμα.

«Υπάρχει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μια προσπάθεια που γίνεται να πειστούμε ότι μέσω mail ο Ματίας Μόρς και ο Τρα κυβερνούν την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι και τα ΕΑΣ και η ΛΑΡΚΟ θα μεταβληθούν «σε ένα νέο Σκαραμαγκά». «Ενώ υπάρχει η απόλυτη δυνατότητα παραγωγικής διεξόδου και ανάπτυξης αυτών των επιχειρήσεων, χειρουργικά θα αφαιρεθούν δυνατότητες ίσως εμπορικής δραστηριότητας που θα έδιναν κέρδη και ανάπτυξη στις εταιρίες, επειδή δήθεν έτσι θέλει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανταγωνισμού», σημείωσε.