current views are: 1

11 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση09:47

Προκόπης Παυλόπουλος: Το χθεσινό περιστατικό δεν θα αλλάξει τον τρόπο ζωής μου

Το περιστατικό χθες έξω από τη Βουλή σχολίασε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξή του στον  realfm 97,8. 

Δημοσίευση 09:47’
αρθρο-newpost

Το περιστατικό χθες έξω από τη Βουλή σχολίασε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξή του στον  realfm 97,8. 

Το περιστατικό χθες έξω από τη Βουλή σχολίασε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξή του στον  realfm 97,8.

Ο κ. Παυλόπουλος είπε πως «αυτό που συνέβη χθες δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο ζωής μου», ενώ πρόσθεσε πως είναι από τους ανθρώπους που « κυκλοφορούν στον κόσμο και θα κυκλοφορούν». 

«Ούτε θα κρυφτώ στο σπίτι μου, ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω ασφάλεια, ούτε τίποτα. Είναι το ρίσκο που πρέπει να παίρνει ο κάθε πολιτικός, ιδίως αυτοί που έχουν κυβερνήσει και οι οποίοι έχουν πάρει αποφάσεις, έχουν αναλάβει ευθύνες. Ένα είναι το γεγονός αυτό και το διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παυλόπουλος είπε επίσης πως «το δεύτερο είναι σαφές, όχι μένα, αλλά γενικότερα αυτά τα φαινόμενα –μην ξεχνάτε την περίπτωση του Κώστα Χατζηδάκη και άλλα τινά. Και είναι βέβαιο ότι τα καταδικάζει κανείς και χαίρομαι γιατί τα καταδίκασε σύσσωμος ο κόσμος όχι επ’ ευκαιρία της δικής μου περίπτωσης τονίζω. Θέλω όμως να μείνω σε κάτι άλλο. Χαίρομαι για όσους τα καταδίκασαν, ωστόσο πολύ με προβληματίζει και δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι υπάρχει κάμποσος κόσμος ο οποίος βλέποντας τις χθεσινές εικόνες θα είπε: “καλά του έκανε”».

Οσον αφορά την περίοδο διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Ο κ. Καραμανλής είπε το σύνολο της αλήθειας και με τα μέτρα που είχαμε προτείνει τότε και μάλιστα ορισμένα ελήφθησαν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου μέσα στην προεκλογική περίοδο, το έλλειμμα από 9,3 ήταν προγραμματισμένο να πάει 6,5 και ήταν μέτρα που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ Παπαθανασίου και Χοακίν Αλμούνια. Η ελληνική οικονομία αν ο κ. Παπανδρέου είχε συνειδητοποιήσει αυτό που είχε πει ο κ. Καραμανλής δεν ήταν ανάγκη να φτάσει σε κανένα μνημόνιο» Και πρόσθεσε: «Ο κ. Καραμανλής από την αρχή του 2009 εκλιπαρούσε τον κ. Παπανδρέου ότι πρέπει να λάβουμε μέτρα».


σχετικα αρθρα