Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ είχε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Βρούτσης και ο Υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσία και των Γ.Γ Άννας Στρατινάκη και Παναγιώτη Κοκκόρη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία εφαρμογής των προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας, αλλά και τα ζητήματα που υπάρχουν εν όψει της αξιολόγησης του προγράμματος από την τρόικα.

Για ορισμένα από τα θέματα αυτά, θα κατατεθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες και εξειδικευμένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Σε νέα συνάντηση θα συζητηθούν ιδιαίτερα προτάσεις για μέτρα ανάσχεσης της ανεργίας και ανακούφισης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι Γιάννης Κουτσούκος υπεύθυνος της Κ.Ο. για θέματα Υπ. Εργασίας και τα μέλη της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Γιώργος Κουτρουμάνης και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Αύριο, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη με θέμα συζήτησης την πορεία των εσόδων (15:30, Υπουργείο Οικονομικών).

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα για θέματα αρμοδιότητάς τους (13:00, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους).