current views are: 1

14 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση10:59

«Παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής» στα γραφεία της καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

«Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή. 

Δημοσίευση 10:59’
αρθρο-newpost

«Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή. 

«Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας στο Πέραμα, έπειτα από την επίθεση φερόμενων ως μελών της σε μέλη του ΚΚΕ.

«Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ, η κρατική ασφάλεια και η εισαγγελέας Πειραιά εισέβαλαν παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Έκοψαν με τροχό την κύρια θύρα των γραφείων και προκάλεσαν φθορές στον χώρο» επισημαίνεται. 

«Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, και μετά την παρέμβασή του οι κρατικοί υπάλληλοι αποχώρησαν κακήν κακώς. Έξω από τα γραφεία μας άφησαν διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου κατέθεσαν άμεσα μηνύσεις κατά των υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. Τα αδικήματα για τα οποία μηνύεται η εισαγγελέας Πειραιά και οι παριστάμενοι ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι: παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας» τονίζει η Χ.Α..
 
«Οι παρανομίες και οι αθλιότητες δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν» καταλήγει η ανακοίνωση.
 


σχετικα αρθρα