current views are: 2

14 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση20:13

Κουτσούμπας: «Ναζιστικό μόρφωμα η Χρυσή Αυγή – Απόγονοι ταγματασφαλιτών»

Την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα κατήγγειλε για μια ακόμη φορά από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δημοσίευση 20:13’
αρθρο-newpost

Την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα κατήγγειλε για μια ακόμη φορά από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα κατήγγειλε για μια ακόμη φορά από το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μάλιστα είπε ότι είναι «ναζιστικό μόρφωμα» και «απόγονοι των ταγματασφαλιτών και κουκουλοφόρων προδοτών της κατοχής». 

«Είναι αυτοί που στήνουν δουλεμπορικά γραφεία για να δουλεύουν εργαζόμενοι με 18 ευρώ μεροκάματο. Η απανθρωπιά και η βρωμιά του συστήματος είναι αποτυπωμένη στο μαύρο πρόσωπο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ έστρεψε τα πυρά του και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Όλοι οι άλλοι δρόμοι είναι αδιέξοδοι, κρατάνε το λαό στο λάκκο των λεόντων. Κυβερνήσεις, που κινούνται εντός των τειχών της ΕΕ και του καπιταλιστικού συστήματος, όπως και αν βαφτίζονται «αριστερές», «προοδευτικές», «αντιμνημονιακές», «σωτηρίας» είναι δήθεν. Θα είναι «μούφα» για να το πω αλλιώς. Το μόνο που θα αλλάξει θα είναι ο διαχειριστής που θα στέλνει κάθε λίγο στο λαό τη λυπητερή… Είτε με τα σημερινά σχήματα που προετοιμάζονται άμεσα, όπως το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, είτε με αυτά που προσπαθούν να φτιάξουν απ” την αρχή, βλέπε κεντροαριστερά με ολίγον από ΠΑΣΟΚ ή με ολίγον από ΔΗΜΑΡ και λοιπούς «ανεξάρτητους», ο στόχος τους είναι να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια στην αναμονή, με την φρούδα ελπίδα ότι ο σημερινός δρόμος ίσως οδηγήσει σε ξέφωτο τα επόμενα χρόνια», τόνισε.

Και κάλεσε τους πολίτες να μην δείξουν καμία εμπιστοσύνη σε «επίδοξους σωτήρες που θέλουν το λαό θεατή – χειροκροτητή του νέου δίπολου που διαμορφώνεται ή το πολύ πολύ τον θέλουν να παλεύει για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα του κάτσει στο σβέρκο»
 


σχετικα αρθρα