«Το κλίμα για την Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά. Δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα, είναι τα μεγέθη εκείνα που οδηγούν πλέον σε μια νέα εποχή, σ' ένα γύρισμα σελίδας την επόμενη μέρα. Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι κατάκτηση για τη χώρα» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξαπολύοντας επίθεση σε όσους υποστηρίζουν το αντίθετο και στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

«Αυτός είναι ο δρόμος, δεν υπάρχει άλλος. Οι άλλοι είναι μυθικοί, έχουν να κάνουν με τις φαντασιώσεις διαφόρων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παριστάνουν τις Κασσάνδρες. Οι Κασσάνδρες εσωτερικού, δηλαδή η αντιπολίτευση και διάφοροι άλλοι, που τους ψεκάζουν, και από την άλλη οι Κασσάνδρες εξωτερικού, οι οποίοι ακόμη και σήμερα, τολμούν -ορισμένοι- να δημοσιεύουν σε έγκυρα φύλλα ή σε έγκυρα ηλεκτρονικά μέσα άρθρα περί της χρεοκοπίας της Ελλάδος, περί της εξόδου από το ευρώ, περί νέων μέτρων κι όλα αυτά κάθε μέρα διαψεύδονται.

Διαψεύδονται από μια πραγματικότητα ενός λαού, ο οποίος επέδειξε πρωτοφανή υπομονή, επέδειξε πρωτοφανή αντοχή, επέδειξε πρωτοφανή ενότητα και αλληλεγγύη και σήμερα οδηγούμαστε στην έξοδο από την κρίση. Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ότι θα πάει καλά, θα πρωτεύσει μέσα στην κρίση. Θα πρωτεύσει σε σχέση με τους συναγωνιστές της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Επειδή οι Κασσάνδρες εσωτερικού διαψεύδονται κάθε μέρα, ελπίζω να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα και αυτοί οι οποίοι ακόμα επιχειρούν να διαχωρίσουν τον ελληνικό λαό σε μνημονιακούς και μη, τις πολιτικές δυνάμεις στην ίδια κατηγορία, και να πάρουν το μήνυμα ότι υπάρχει ένα επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα είναι μια θετική πρόταση για τη δημιουργία της νέας οικονομικής και κοινωνικής Ελλάδας».