Τα πυρά του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αθανάσιου Μπέλτσου που δέχθηκε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσει διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ των δύο ανδρών.

Όλα άρχισαν όταν ο κ. Μουρούτης ζήτησε μέσω facebook την παρέμβαση του Εισαγγελέα περί «λιντσαρίσματος» Πάχτα που προέκυψε από λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Αμέσως ο κ. Μπέλτσος ανάρτησε ένα κείμενο όπου μεταξύ άλλων απειλούσε τον Γιώργο Μουρούτη ότι θα «δει τα ραδίκια ανάποδα».

Ολόκληρη η ανάρτηση: «ΝΑΙ καραγκιόζη να παρέμβει τώρα εισαγγελέας ,αν υπάρχει, για τις πομπές σου.Να ερευνηθεί ο πακτωλός των χρημάτων που διαχειρίστηκες καθώς και όσα απέκτησες ως χρυσοπληρωμένο golden boys την τελευταία δεκαετία.Να ερευνηθεί ο βρώμικος ρόλος που διαδραματίζεις με την γκεμπελική συμμορία παραπληροφόρησης και συκοφάντησης των πάντων που έχεις στήσει στου Μαξίμου. Πως πληρώνονται τα δημοσιογραφοκαφράκια που έχεις στρατολογήσει , με ποιες βαλίτσες από ποιόν τραπεζίτη και εργολάβο. Ποιόν μεγαλοσχήμονα πρόεδρο ΠΑΕ και ποιόν μεγαλοσχήμονα λαθρέμπορο.Ούτως ή αλλιώς θα δεις τα ραδίκια ανάποδα ,όπως και αυτοί που σήμερα δολοφονείς.Νομίζεις ότι θα είσαι αθάνατος και πόσα αλήτες θα πάρετε μαζί σας?Αδηφάγα κτήνη....βρωμοσκούλικα!Έρχεται λιντσάρισμα λαϊκό ελληνικό απελευθερωτικό ...τσουνάμι!!!»

 

Λίγο αργότερα ο κ. Μουρούτης «ανέβασε» το εν λόγω κείμενο και σχολίασε: «Κλαυσίγελως Αυτός ο "κύριος" Αθανάσιος Μπέλτσος Β' εμφανίζεται ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου Πολιτικού Αρχηγού Κοινοβουλευτικού Κόμματος... Μεταξύ άλλων με ενημερώνει ότι... "θα δω τα ραδίκια ανάποδα" Καλή διασκέδαση».

Μετά από αυτό ο κ. Μπέλτσος απάντησε εκ νέου: « Κύριε Μουρούτη που τρέξατε να αναρτήσετε στην σελίδα σας απάντηση θυμηθείτε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες που διέλυσαν τον τόπο αυτούς στηρίζεται.Αντι λοιπόν να ντρέπεστε εσείς και οι συνσχολιαστές σας καρεκλοκένταυροι τρόφιμοι της Συγγρού για το κατάντημα σας μου παραδίδεται μαθήματα ηθικής και δημοκρατίας.Ποίοι αυτοί που διέλυσαν την χώρα ,που οδήγησαν πάνω απο 4000 συνέλληνες στο θάνατο, που διέλυσαν την οικογένεια, την νέα γενιά. Αμετανόητοι μέχρι και το τέλος.Σαν κλασικοί εφιάλτες».