Σήμερα με τις ΚΥΑ ολοκληρώθηκε το έγκλημα κατά του ελληνικού κράτους και ακρωτηριάστηκε περαιτέρω η δημόσια διοίκηση, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή τις νέες υπουργικές αποφάσεις που προβλέπουν κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο.

«Οι μάσκες έπεσαν. Τα ψέματα τελείωσαν. Ο εμπαιγμός των σχολικών φυλάκων, των δημοτικών αστυνομικών, των εκπαιδευτικών, των υπαλλήλων των ασφαλιστικών ταμείων, καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και των υπαλλήλων των άλλων υπηρεσιών αποκαλύφθηκε πανηγυρικά», σημειώνει.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής, 12.500 συμπατριώτες μας οδηγούνται σε σίγουρη απόλυση μέσω της διαθεσιμότητας και άλλων ψευδεπίγραφων νεοφιλελεύθερων μηχανισμών.

«Οι παραπλανητικές και καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, δυστυχώς με τη συνδρομή της συστημικής διανόησης και τμήματος των ΜΜΕ, έπεσαν στο κενό», πρόσθεσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει, επιβεβαιώθηκε σε όλες τις προβλέψεις του καθώς καταργήθηκαν  και επίσημα κοινωνικές υπηρεσίες με πολύτιμη συμβολή στην εξυπηρέτηση των μεσαίων και κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων του ελληνικού πληθυσμού ενώ αποδεκατίστηκαν από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό τα ασφαλιστικά ταμεία.