Επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής διαδήλωσης στο Κερατσίνι για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις έφτασε ο κ. Καμμένος στο χώρο της συγκέντρωσης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Οι άνδρες της φρουράς του κατάφεραν να απομακρύνουν τον κ. Καμμένο επιβιβάζοντας τον σε μηχανή. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ώρα που φυγαδεύτηκε είχε αίματα στη μύτη του. 

Στη συνέχεια μέλη της προσωπικής του φρουράς επέστρεψαν στο σημείο για να πάρουν το αυτοκίνητο του κ. Καμμένου ωστόσο και τότε δέχθηκαν νέα επίθεση από ομάδα ατόμων η οποία προκάλεσε σοβαρές φθορές στο όχημα

Ο ίδιος, έπειτα από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μετέβη σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι, η οποία ήταν, τελικά, «καθαρή».

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στο «μαύρο μέτωπο» για την επίθεση που δέχθηκε. 

Ο κ. Καμμένος αναμένεται να προχωρήσει σε νέες δηλώσεις.

Ο ίδιος, επικοινώνησε πριν από λίγο με στενό συνεργάτη του και φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως είπε.

Παράλληλα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για «προβοκατόρικη επίθεση».