«Αυτό και άλλα είναι φαινόμενα της εποχής και θυμίζουν αυτό που λέγαμε ‘σημεία των καιρών’. Κατά άλλη έννοια λένε ‘ακούμε τα τύμπανα που πλησιάζουν’», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Β’ Αθηνών, Βασίλης Καπερνάρος, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια για τη δολοφονία του Π. Φύσσα στην Αμφιάλη.

«Αυτά τα φαινόμενα εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα καταδικάζουμε απερίφραστα ως επικινδυνότατα φαινόμενα, διότι βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας που προσπαθούμε να διασώσουμε και να υπηρετήσουμε στην πατρίδα μας. Αγωνιούμε και επαφιέμεθα στον πολιτισμό των Ελλήνων και κυρίως στον πατριωτισμό» επεσήμανε ο κ. Καπερνάρος.

Συνεχίζοντας, δήλωσε πως «ως μήνυμα για τους κυβερνώντες, θεωρούμε ότι είναι ο πυρήνας των προβλημάτων που αυτοί, οι εκάστοτε, δημιούργησαν. Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει τις συνειδήσεις κάποιων, διότι το αιτιατό είναι συνακόλουθο του αιτίου».

Ο κ. Καπερνάρος επεσήμανε την ανάγκη για προσοχή πάνω στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν «βαρεθεί, σιχαθεί και κουραστεί να ακούν ψέματα. Συνεπώς, όλοι μαζί συνυπεύθυνοι, συνυπαίτιοι πρέπει να θεωρήσουμε ότι αυτό το φαινόμενο είναι μέσα στο σπίτι μας και έτσι να το αντιμετωπίσουμε».