Ανακοίνωση εξέδωσε η νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας την επίθεση εις βάρος του Πάνου Καμμένου, την οποία χαρακτήρισαν «προβοκατόρικη».

«Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ειρηνικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες πήγε να αποδώσει φόρο τιμής στο σημείο που δολοφονήθηκε ένα νέο παιδί, ο Παύλος Φύσσας. Η επίθεση στον πρόεδρό Πάνο Καμμένο, στην προσωπική του φρουρά, στην πρόεδρο της Νεολαίας και στα νέα παιδιά που ήταν μαζί τους, ήταν επίθεση προβοκατόρικη από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που καμία σχέση δεν είχε με τον κόσμο που ήταν εκεί για τον ίδιο λόγο» αναφέρεται. 

«Η προσπάθεια των ανθρώπων αυτών, του αντεξουσιαστικού χώρου, που αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνοι και δεν διώκονται αλλά αντίθετα προστατεύονται, αποσκοπούσε στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Η προσπάθεια των ελληνόφωνων υπαλλήλων της Μέρκελ να διχάσει τον ελληνικό λαό δεν θα περάσει στον Ελληνισμό. Οι Έλληνες στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι και ο αγώνας όλων μας θα βγάλει την Ελλάδα νικητή. Τέτοιες ενέργειες δεν μας αποκαρδιώνουν, δεν μας καταβάλλουν και μένουμε πιστοί στα πιστεύω μας και στους  στόχους μας, στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας!» καταλήγει η νεολαία.