Σφοδρή επίθεση στους κυρίους Μπόμπολα, Μανώλη Καψή και Άρη Πορτοσάλτε έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τους ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης που δέχθηκε στο Κερατσίνι, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και το κανάλι του Φαλήρου να ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον των ισχυρισμών του.

«Σήμερα είναι μια μέρα που θρηνούμε όλοι οι Έλληνες το θύμα του νεοναζισμού, το θύμα εκείνων που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας» ανέφερε σε δήλωσή του του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε ο κ. Καμμένος κατά την αποχώρησή του από το Ναυτικό Νοσοκομείο, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε κάνοντας λόγο για προβοκατόρικη επίθεση.

«Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητάμε την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτούς, οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής στην τρόικα και τους δανειστές και την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της πατρίδας από την ξένη κατοχή» σημειωσε ο κ. Καμμένος.

«Ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εναντίον μου είναι όλοι εκείνοι οι οποίοι υπηρετούν τα συμφέροντα. Άκουσα με μεγάλη προσοχή το συνάδελφό σας κ. Άρη Πορτοσάλτε, ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου, όπως και όλων εκείνων των εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί. Τους το χαρίζω και τους λέω ότι οι Έλληνες είμαστε μια κοινωνία δημοκρατών που θα αντισταθεί στις τακτικές αυτές. Θα απαντήσουμε με δημοκρατικό τρόπο, με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό» σημείωσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του Mega για το εάν η επίθεση που δέχθηκε σχετίζεται «με την προτροπή να λιντσάρουν οι πολίτες έναν αιρετό δήμαρχο» ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «χθες από το Mega, ο δικός σας δημοσιογράφος, ο αδελφός του υπουργού, ο κ. Καψής, προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου. Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της «Ελληνικός Χρυσός» και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς. Και να το παίξετε αυτό, αλλιώς θα το παίξουμε εμείς στο διαδίκτυο».

Απάντηση με αγωγή από Πορτοσάλτε ΣΚΑΪ

Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου δεν έμειναν αναπάντητες. 

Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου έγινε γνωστό ότι ο Άρης Πορτοσάλτε και ο ΣΚΑΪ θα καταθέσουν αγωγή εις βάρος του κ. Καμμένου.