Επαφές του Γιάννη Μιχελάκη με «φόντο» τα αναπτυξιακά έργα

Επαφές του Γιάννη Μιχελάκη με «φόντο» τα αναπτυξιακά έργα

Συνάντηση με εκπροσώπους του μεγάλου επενδυτικού fund που έχουν συστήσει η εταιρεία Sumec και η Attica Finance S.A είχε σήμερα, στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Γιάννης Μιχελάκης.

Η Sumec και η Attica Finance έχουν υπογράψει προγραμματική συμφωνία για να επενδύσουν σε αναπτυξιακά έργα στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Finance S.A. κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Finance S.A. κ. Χρήστος Ρέτσας, ο Γενικός Διευθυντής της Phono Solar Technology Co  κ. LiRonGun και ο Γενικός Διευθυντής της Sumec Hellas κ. Κώστας Κουμάντος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα επενδύσεων που αφορούν σε αναπτυξιακά έργα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε τομείς όπως οδοφωτισμός σε δήμους, διαχείριση απορριμμάτων , αφαλάτωση, Βιολογικοί Καθαρισμοί και αντλήσεις υδάτων.

Ο κινεζικός όμιλος SUMEC, που ιδρύθηκε το 1978, αποτελεί θυγατρική της κρατικής εταιρείας SINOMACH.

Η SUMEC σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εξαγωγής στην Κίνα με ετήσιο κύκλο εργασιών έξι (6) δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Phono Solar είναι θυγατρική της SUMEC ενώ η SINOMACH είναι μέσα στη λίστα των πεντακοσίων μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως με κύκλο εργασιών  πεντακοσίων (500) δισεκατομμυρίων δολαρίων.   

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο