Γράφει ο Τάσος Τσιφόρος 

Δρόμο ένταξης στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι ανοίγει ο Αστέριος Ροντούλης. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ πλησιάζει, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του newpost, όλο και περισσότερο στo κατώφλι των γαλάζιων γραφείων της Συγγρού και δεν αποκλείεται, σύντομα, να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Οι επαφές με πρώην στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., σε μία προσπάθεια της ΝΔ να ρίξει γέφυρες με το πέραν της ΝΔ δεξιό ακροατήριο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και, φυσικά, σε άμεση συνάρτηση με την πίεση που ασκούσε στο εκλογικό κοινό της ΝΔ η Χρυσή Αυγή (σ.σ. τουλάχιστον μέχρι τη στυγερή δολοφονία στο Κερατσίνι).

Ο Ροντούλης, μάλιστα, παρείχε και μία σημαντική υπηρεσία στη ΝΔ, μόλις χτες. Αποκάλυψε (στο Βήμα) ότι στο πλαίσιο συζήτησης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Αν. Έλληνες, ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να υπογράψει έγγραφο που θα τον εξουσιοδοτούσε να συνάψει μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα.

Το φλερτ Καμμένου – ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, θεωρείται ένα από τα αδύναμα σημεία του Προέδρου των ΑΝΕΛ στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τους δεξιούς ψηφοφόρους. Αυτούς στους οποίους στοχεύει εμφανώς πλέον η ΝΔ, κα μέσω Ροντούλη.