Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον Ηλία Κασιδιάρη σε δημοσκόπηση (διενεργήθηκε πριν από τη δολοφονία Φύσσα) για τον Δήμο της Αθήνας να έρχεται πρώτος εξέδωσε η Χρυσή Αυγή

«Ξεκαθαρίζουν οι αιτίες του βρώμικου πολέμου που κήρυξε το καθεστώς στην Χρυσή Αυγή. Κυβέρνηση, κόμματα και κανάλια μας χτυπούν καθημερινά με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό μέσο, γιατί η άνοδος του Κινήματος είναι ραγδαία. Ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών των μεγάλων Δήμων της χώρας. Στην τελευταία  δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά από τους υποψήφιους του αντισυνταγματικού τόξου. Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας αντιλάμβανεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας. Η άθλια πολεμική και οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα μας σταματήσουν!», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πριν από τη δολοφονία Φύσσα έφερνε τον Ηλία Κασιδιάρη με 20-22% και ακολουθούσαν: Νίκος Δένδιας 17-19%, Σοφία Σακοράφα 13-15%, Νικήτας Κακλαμάνης 9-11%, Γιώργος Καμίνης 5-7%.