Με κύριο αντικείμενο την αντιμετώπιση «της ναζιστικής βίας» συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος στους βουλευτές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα συμμετέχουν σε όλες τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου και της βίας».

Ο πρόεδρος του κόμματος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής «απαιτεί να σταματήσει άμεσα η βιομηχανία πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που επιβάλλει η τρόικα και να επανέλθει το κοινοβουλευτικό έργο, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής».

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κόμματος για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, καθώς και ο σχεδιασμός για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.