«Θράσος», «άγνοια της πραγματικότητας» και «παρανοϊκές δηλώσεις» καταλογίζει, με σχόλιό του στο διαδίκτυο, ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τη στιγμή που ο κόσμος «βοά» με καθημερινά περιστατικά βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για 32 υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, την ώρα που μέλος της διέπραξε μια στυγνή δολοφονία σε βάρος ενός νέου ανθρώπου… …την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής "στήνεται" μπροστά στις κάμερες και με θράσος εκστομίζει ότι "όλα γίνονται γιατί υπάρχει επιδίωξη να περιοριστεί η δημοσκοπική δύναμη της Χρυσής Αυγής, επειδή την φοβούνται". Δεν έχουν μόνο θράσος. Έχουν και παντελή άγνοια της πραγματικότητας».

Και καταλήγει: «Σε ποιον αλήθεια νομίζουν ότι απευθύνονται με τέτοιες δηλώσεις; Προσβάλουν και "πληγώνουν" τον πολιτισμό μας, την αξιοπρέπειά μας, την ιστορία μας ως Έθνος.
Δεν γνωρίζουν ότι ο κύκλος του αίματος και του τυφλού μίσους που άνοιξαν, διακινδυνεύει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη, αλλά και τα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα η Ελλάδα; Το βέβαιο είναι ότι, δε θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν αυτό το σκοτεινό και καταστροφικό έργο. Ως εδώ η ατιμωρησία και η εγκληματικότητα».