current views are: 2

25 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:53

Με επιδόματα 600 ευρώ από την Άγκυρα εξαγοράζονται… στην Ξάνθη

Την ώρα που το κράτος «πετσοκόβει» τις συντάξεις και η ολόκληρη η Βόρειο ανατολική Ελλάδα πλήττεται από τεράστια ποσοστά ανεργίας η Τουρκία αύξησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το επίδομα “βοήθειας” που στέλνει στους μουσουλμάνους από τα 200 στα 600 ευρώ μηνιαίως (!).

Δημοσίευση 11:53’
αρθρο-newpost

Την ώρα που το κράτος «πετσοκόβει» τις συντάξεις και η ολόκληρη η Βόρειο ανατολική Ελλάδα πλήττεται από τεράστια ποσοστά ανεργίας η Τουρκία αύξησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το επίδομα “βοήθειας” που στέλνει στους μουσουλμάνους από τα 200 στα 600 ευρώ μηνιαίως (!).

Την ώρα που το κράτος «πετσοκόβει» τις συντάξεις και η ολόκληρη η Βόρεια ανατολική Ελλάδα πλήττεται από τεράστια ποσοστά ανεργίας η Τουρκία αύξησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το επίδομα «βοήθειας» που στέλνει στους μουσουλμάνους από τα 200 στα 600 ευρώ μηνιαίως (!).

Ένα ποσό δυστυχώς, πολύ σημαντικό και αναγκαίο για τη διαβίωσή τους.

Στην παρούσα φάση που όλοι δίνουν αγώνα επιβίωσης , ποιος θα αρνηθεί τα χρήματα αυτά αν είναι άνεργος ή έχει δάνεια; Ακόμα και οι χριστιανοί ομοεθνείς μας, που είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση, μπαίνουν στον πειρασμό να απλώσουν και το χέρι τους για βοήθεια προσφέροντας ανταλλάγματα.

Μάρτυρες του ότι έχουν χρήματα στις τσέπες τους οι μουσουλμάνοι της Κομοτηνής είναι οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει πληροφορίες από τις υπηρεσίες του, ότι η Άγκυρα αύξησε κατά πολύ τον κονδύλι που στέλνει στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να του δοθούν 250 εκ. ευρώ από τη “μητέρα πατρίδα” και να τα διαχειριστεί όπως εκείνο γνωρίζει.

Οι μαντίλες έχουν πολλαπλασιαστεί με γεωμετρική πρόοδο. Η Ξάνθη και η Κομοτηνή θυμίζουν όλο και περισσότερο τουρκικές περιοχές. Τα γεύματα ιφτάρ τον περασμένο μήνα δεν είχαν ούτε αρχή ούτε τέλος.

Ο ρυθμός με τον οποίο διοργανώνονται οι “πολιτιστικές εκδηλώσεις” από την Άγκυρα στη Θράκη είναι καταιγιστικός. Γιορτές που χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της Άγκυρας και συμμετέχουν σε αυτές Τούρκοι καλλιτέχνες .
Φέτος η αύξηση των εγγραφών στα μειονοτικά σχολεία δεν είχε προηγούμενο.

Οι μαθητές των σχολείων αυτών, ξαφνικά, υπερδιπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σε όλες τις τάξεις τμήματα με μαθητές περισσότερους από όσους ορίζει ο νόμος.
Τα τμήματα που δημιουργήθηκαν έχουν 38 μαθητές ενώ ο νόμος ορίζει ως ανώτατο όριο τους 30.

Οι πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη αλωνίζουν. Οι παράνομοι Σύλλογοι εκφραστές των σχεδίων του Νταβούτογλου αυξάνονται.

Και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ,ούτε καν προσπαθεί να αντιδράσει μπροστά σε όλα αυτά.

Γ.Κοκ.


σχετικα αρθρα