Μεγάλη γκρίνια υπάρχει τελευταία στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τόσο για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση όσο και για το σχεδιασμό της ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 25 Μαρτίου. Και αυτή η γκρίνια αποτυπώθηκε σήμερα στις τοποθετήσεις τους στη Βουλή.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε αιχμές για τη στάση πολλών υπουργών και κορυφαίων στελεχών λέγοντας ότι "δεν μπορεί μόνο 5-10 άτομα να στηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης και οι άλλοι να κρύβονται. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση να τελειώνει με το σενάριο των πρόωρων εκλογών γιατί όπως είπε "οι εκλογές θα σημαίνουν χάος για τη χώρα".

Ο Γιαννης Αμοιρίδης είπε ότι "η κοινωνία βρίσκεται στα κάγκελα με όλα αυτά που συμβαίνουν και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει την οικονομική δυνατότητα για να μειωθεί αυτή η πίεση".

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Λίντζερης τονίζοντας ότι "το φάντασμα της κατάρρευσης πλανάται ακόμα πάνω από την χώρα,καθώς δεν έχουν ξεπεραστεί τα πολλά και οξυμένα προβλήματα". Αλλά και ο Θανάσης Παπαγεωργίου υπογράμμισε, στέλνοντας εμμέσως μήνυμα στο οικονομικό επιτελείο, ότι "δεν πρέπει να θεοποιούμε την 25 Μαρτίου γιατί δεν είναι το τέλος του κόσμου".