Η φτώχεια φέρνει γκρίνια- Άνω κάτω η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Μεγάλη γκρίνια υπάρχει τελευταία στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τόσο για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση όσο και για το σχεδιασμό της ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 25 Μαρτίου. Και αυτή η γκρίνια αποτυπώθηκε σήμερα στις τοποθετήσεις τους στη Βουλή.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε αιχμές για τη στάση πολλών υπουργών και κορυφαίων στελεχών λέγοντας ότι "δεν μπορεί μόνο 5-10 άτομα να στηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης και οι άλλοι να κρύβονται. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση να τελειώνει με το σενάριο των πρόωρων εκλογών γιατί όπως είπε "οι εκλογές θα σημαίνουν χάος για τη χώρα".

Ο Γιαννης Αμοιρίδης είπε ότι "η κοινωνία βρίσκεται στα κάγκελα με όλα αυτά που συμβαίνουν και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει την οικονομική δυνατότητα για να μειωθεί αυτή η πίεση".

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Λίντζερης τονίζοντας ότι "το φάντασμα της κατάρρευσης πλανάται ακόμα πάνω από την χώρα,καθώς δεν έχουν ξεπεραστεί τα πολλά και οξυμένα προβλήματα". Αλλά και ο Θανάσης Παπαγεωργίου υπογράμμισε, στέλνοντας εμμέσως μήνυμα στο οικονομικό επιτελείο, ότι "δεν πρέπει να θεοποιούμε την 25 Μαρτίου γιατί δεν είναι το τέλος του κόσμου".

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο