Ρεπορτάζ : Έλενα Σιάνου

Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο καταγγέλλοντας ότι αποτελεί εγκληματική οργάνωση δεδομένης της οικονομικής διαχείρισης κρατικών επιχορηγήσεων και άλλων κονδυλίων  από το κόμμα, όπως προκύπτει από το πόρισμα πέντε ορκωτών λογιστών. 

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά η οποία στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και πολιτικού προσώπου που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, η δράση του Κινήματος προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει το κρατικό Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξερχόμενος του κτιρίου δήλωσε ότι ο φάκελος στέλνει στη φυλακή το ΠΑΣΟΚ που έχει καταστηλέψει τον ελληνικό λαό και συγκαλύπτεται από τον Αντώνη Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ο Ηλίας Κασιδιάρης σημείωσε: «Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε».

Το ΠΑΣΟΚ ωστόσο σε ανακοίνωσή του μέσω Twitter απάντησε με νόημα στη Χρυσή Αυγή, «Μας κάνει μήνυση ο κ.Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ, δηλαδή η ηγεσία μιας εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης! Σιγά μη φοβηθούμε!».