Να απαντήσει άμεσα για το ποια θέματα έχουν κλείσει με την τρόικα και εάν μέσα σε αυτά είναι και η απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, κάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

«Μετά την ακύρωση της συνάντησης του υπουργού Εργασίας με την τρόικα, με το επιχείρημα ότι τα περισσότερα θέματα έχουν “κλείσει“ σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, επιβάλλεται να απαντήσει ο ίδιος χωρίς περιστροφές, ποια είναι αυτά τα θέματα που “έκλεισαν“ και εάν μέσα σε αυτά είναι και η πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, όπως ανακοίνωσε χθες ο Επίτροπος Όλι Ρεν, απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, για την ακύρωση της σημερινής συνάντησης του υπουργού Εργασίας με την τρόικα.

«Μια τέτοια συμφωνία κυβέρνηση-τρόικας θα εκτινάξει ακόμη περισσότερο την ανεργία, θα νομιμοποιήσει την πλήρη ασυδοσία των εργοδοτών και θα μετατρέψει τους εργαζόμενους σε ομήρους και σύγχρονους σκλάβους τους» τονίζει ο κ. Στρατούλης.