current views are: 1

28 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση08:21

Κουβέλης: Κανένας διάλογος με τους νεοναζί

«Καμία συνδιαλλαγή ούτε διάλογος με το νεοναζισμό», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ημερήσια».

Δημοσίευση 08:21’
αρθρο-newpost

«Καμία συνδιαλλαγή ούτε διάλογος με το νεοναζισμό», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ημερήσια».

«Καμία συνδιαλλαγή ούτε διάλογος με το νεοναζισμό», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερήσια».

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, η «η κυβερνητική αβελτηρία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής δεν ήταν ποτέ τεχνικό ζήτημα. Ήταν εξόχως πολιτικό. Απαιτούσε μια διαφορετική πολιτική αντίληψη».

«Η ΝΔ έχει μεγάλη ευθύνη διότι δεν προχώρησε τον αντιρατσιστικό νόμο. Πολλά μέτρα από όσα προωθούνται τώρα, περιλαμβάνονταν στον εν λόγω νόμο. Από κει και πέρα, εμείς μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχουμε στηρίξει τις τρέχουσες πρωτοβουλίες του υπουργού προστασίας του πολίτη που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του φαινομένου του ναζισμού. Χρειάζεται όμως να γίνουν πολλά. Και σε πολιτικό επίπεδο και σε κοινωνικό και σε θεσμικό» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που πρότεινε για τη ΧΑ είχε ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα.


σχετικα αρθρα