ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Μανώλης: Θα ληφθούν νέα μέτρα

Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου 2013, 19:05 / Ανανεώθηκε 1 Οκτωβρίου 2013, 19:05
Γιάννης Μανώλης: Θα ληφθούν νέα μέτρα
Facebook Twitter Whatsapp

«Την ώρα που η κυβέρνηση με την ευγενή χορηγία των Μέσων Ενημέρωσης προσφέρει στους Έλληνες το σήριαλ Χρυσή Αυγή, προωθείται νέο τσουνάμι μέτρων 5,9 δισ. ευρώ» υποστηρίζει η Νεα ΜΕΡΑ, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

«Την ώρα που η κυβέρνηση με την ευγενή χορηγία των Μέσων Ενημέρωσης προσφέρει στους Έλληνες το σήριαλ Χρυσή Αυγή, προωθείται νέο τσουνάμι μέτρων 5,9 δισ. ευρώ» υποστηρίζει η Νέα Μέρα, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μανώλης, υποστήριξε ότι θα υπάρξουν «άγριοι φόροι, περικοπές σε επικουρικές, κύριες συντάξεις και εφάπαξ, δραματική μείωση κονδυλίων για την Κοινωνική Ασφάλιση, την Περίθαλψη και την Παιδεία».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Νέας Μέρας, «ο Γολγοθάς που βιώνουν οι Έλληνες τα τελευταία τρία χρόνια συνεχίζεται», ενώ πρόσθεσε ότι «μπορεί η Χρυσή Αυγή να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως εγκληματική οργάνωση, ο Γολγοθάς για τους Έλληνες συνεχίζεται και η Ανάσταση θα έρθει μόνο με την καταδίκη της πολιτικής του Μνημονίου και την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης».