current views are: 1

2 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση11:59

Επίθεση βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά δημοσιογράφων (Βίντεο)

Φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφων εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, μετά την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης σφαλιάρισε οπερατέρ και κλώτσησε φωτορεπόρτερ.

Δημοσίευση 11:59’
αρθρο-newpost

Φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφων εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, μετά την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης σφαλιάρισε οπερατέρ και κλώτσησε φωτορεπόρτερ.

Φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφων εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, μετά την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης σφαλιάρισε οπερατέρ του Reuters εξερχόμενος της Ευελπίδων και κλώτσησε φωτορεπόρτερ.

«Να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό… ξεφτίλες… καταραμένα ανθρωπάκια», φώναξε ο Ηλίας Παναγιώταρος απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους. Ακούστηκαν επίσης φράσεις όπως «δουλάκια είσαστε και ανθρωπάκια», «ο Λαγός θα δικαιωθεί σίγουρα», «όποιος ζυγώσει κοντά μας την έχει φάει στα μάτια».

Βολές από την ομάδα των βουλευτών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής εκτοξεύτηκαν και σε βάρος των πολιτικών: «Θα τα κατεβάσουν κι άλλο τα παντελόνια όταν έρθει η ώρα, να χαίρεστε τα γιουσουφάκια σας».

Παναγιώταρος- Μίχος σε δημοσιογράφους: Τώρα θα δείτε τι θα σας κάνουμε!

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε κατά δημοσιογράφων που βρίσκονταν έξω από την Ευελπίδων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στους ανακριτές.

«Τώρα θα δείτε σιχάματα» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος προς τους δημοσιογράφους. Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος με δημοσιογράφο και τους Παναγιώταρο – Μίχο έξω από τη ΓΑΔΑ.

Μίχος: Τι να πω; Τι θέλετε να σας πω; Δείξατε τίποτα το πρωί που βγήκαμε;

Παναγιώταρος: Πάμε! Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους! Πάρτε το χαμπάρι!

Μίχος: Θα περάσετε καλά τώρα!

Δημοσιογράφος: Ποιός θα περάσει καλά;
 

Μίχος: Όσοι με κατηγόρησαν! Όσοι με κατηγορούσατε!

Δημοσιογράφοι: Ήρεμα! Ήρεμα!

Ηλίας Παναγιώταρος: Τι ήρεμα ρε! Δεν ντρέπεστε, ξεφτιλισμένοι; Που ο Πρετεντέρης χαιρότανε να με βλέπει να φοράω χειροπέδες; Να φορέσει τώρα γούνινες χειροπέδες ο Πρετεντέρης!
 

Μίχος: Θα δείτε τι θα σας κάνουμε

Δημοσιογράφος: Τι θα μας κανετε;
 

Μίχος: Μέχρι τέλους θα φτάσουμε! Μόνο με σφαίρες θα μα στατματήσετε.

 


σχετικα αρθρα