Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε στον Real Fm για τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, καθώς και για τη θεωρία των δύο άκρων.

«Όλοι ανησυχούμε για τις εξελίξεις. Υπάρχουν πράγματα που έχουν μια αντιφατικότητα και άλλα που γίνονται με σπασμωδικό τρόπο. Η απόφαση για την άμεση αποφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δεν προκάλεσε και τις καλύτερες των εντυπώσεων», σχολίασε.

Ο κ. Λαφαζάνης όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού συμπλήρωσε: «Κάθε δικαστική απόφαση αφήνει μια γεύση στον κόσμο, η οποία έχει και αυτή την αξία της. Δεν είναι πάντα η σωστότερη, αλλά έχει τη σημασία της».

«Από τη στιγμή που παρακάμπτεται η Βουλή, χαρακτηρίζεται διαρκές το αυτόφωρο, γίνονται αυτές οι συλλήψεις, γίνεται ένα επικοινωνιακό σόου και ξαφνικά ακούμε, ελεύθεροι και οι τρεις. Εδώ βλέπω μια αντιφατικότητα. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα και όλοι θα πρέπει να περιμένουμε».

Αναφέρθηκε όμως και στη θεωρία των δύο άκρων λέγοντας ότι: «Αυτή η εξομοίωση αριστερών απόψεων με απόψεις της Χρυσής Αυγής, είναι σχεδόν ένα πολύ βαρύτατο πλήγμα στη Δημοκρατία. Αν συνεχιστεί αυτό, η χώρα θα οδηγηθεί σε ανώμαλες καταστάσεις».