Νέα σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή την απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις ανακοινώσεις των παρατάξεων για την έκθεση του οίκου Moody’s.

«Μετά από την ταπεινωτική για το Δήμο της Αθήνας έκθεση του οίκου Moody’s, o κ. Καμίνης επιχειρεί, με μία "παραληρηματική" ανακοίνωση, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αντί να απαντήσει επί της ουσίας για τα όσα αρνητικά δημοσιεύθηκαν σχετικά με την οικονομική διαχείριση του δήμου, επιτίθεται στις δημοτικές παρατάξεις, που σχολίασαν τα όσα αναφέρονται στην έκθεση» ανέφερε.

«Από τη στιγμή που τον κ. Καμίνη δεν τον πιστεύει ο ανεξάρτητος οίκος Moody’s, που κάνει την αξιολόγηση του δήμου, πως ζητάει να τον πιστέψουν οι Αθηναίοι πολίτες; Αρκετή λάσπη έριξε, επί τρία χρόνια, η σημερινή δημοτική αρχή. Ήρθε η ώρα που θα λογοδοτήσει για το πως έφθασε την Αθήνα στα όρια της πτώχευσης, -όπως γράφεται στην έκθεση- και πως μετέτρεψε τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας σε δημοτική κοινότητα. Φτάνει πια…» πρόθεσε.