current views are: 1

4 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση15:14

ΣΥΡΙΖΑ: «Η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ έχει ολέθρια αποτελέσματα»

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απίστευτη τραγωδία στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Δημοσίευση 15:14’
αρθρο-newpost

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απίστευτη τραγωδία στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απίστευτη τραγωδία στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τουλάχιστον 130 οι νεκροί και 200 οι αγνοούμενοι από το ναυάγιο του πλοίου που μετέφερε της “γης τους κολασμένους”, τους μετανάστες που αναζητούν στον ευρωπαϊκό ήλιο μοίρα. Η φρίκη μεγαλώνει από την είδηση ότι ψαράδες που βρίσκονταν κοντά, δεν έσπευσαν σε βοήθεια, φοβούμενοι μην κατηγορηθούν για διακίνηση “παράνομωνμεταναστών» επισημαίνεται.
 
«Η νέα τραγωδία στην Λαμπεντούζα αποδεικνύει και πάλι ότι η πολιτική της ΕΕ για το μεταναστευτικό έχει ολέθρια αποτελέσματα. H απάνθρωπη αντιμετώπιση των μεταναστών προσβάλλει τον πολιτισμό μας και οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο.  Απαιτείται νέα πολιτική στη βάση των αρχών του δικαίου και της ανθρωπιάς. Οι ψυχές που χάθηκαν στην Λαμπεντούζα ας είναι οι τελευταίες» καταλήγει η Κουμουνδούρου.


σχετικα αρθρα