Διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την καταγγελία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολουθήσεων του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ.

Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, διέψευσε εν μέρει το δημοσίευμα της «Real News» για τις καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.

«Τέτοια συγκεκριμένη καταγγελία δεν έγινε ακριβώς, αλλά υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός στην ηγεσία του κόμματος ιδιαίτερα μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ακόμη πως υπάρχουν πληροφορίες ακόμη και για ιδιωτικά βαλιτσάκια γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό, ενώ κατήγγειλε πως η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει επαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται ότι η «Real News» αποκαλύπτει δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην κοινοβουλευτική του ομάδα: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε».