Ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης μίλησε σήμερα για τη νέα σύνοδο που άνοιξε σήμερα την αυλαία, ενώ σχολίασε και το τι θα γίνει τώρα με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την χρηματοδότηση.

«Ασφαλώς και δεν υπήρξε και δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει παρατράγουδο, γιατί εμείς είμαστε αποφασισμένοι πλέον να ενεργήσουμε βάση του συντάγματος των κανονισμών της βουλής και των νόμων. Και αυτό είναι ένα τρίπτυχο που μας κάνει πολύ δυνατούς», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τραγάκης στον Real FM και πρόσθεσε:

«Ορισμένα παρατράγουδα που συνέβησαν στην προηγούμενη σύνοδο, δεν θα τα έχουμε άλλη φορά. Τους βλέπω πολύ μαζεμένους και έξω. Πλέον δεν κυκλοφορούνε με παντελόνια παραλλαγής και μαύρες μπλούζες. Τώρα όμως, νομίζω ότι έχουνε μαζευτεί».

«Ετέθη στους γραμματείς το θέμα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. ευρέθη κάποια αντίδραση. Στην ολομέλεια της βουλής θα έρθει πιο βελτιωμένη η συγκεκριμένη πρόταση. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στην ολομέλεια και εκεί θα τροποποιηθεί η διάταξη για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Αν η απόφαση τελεσιδικήσει και τους δικαιώσει, τότε το κόμμα θα λάβει τα χρήματα αναδρομικά», είπε ακόμα, σχετικά με την κρατική επιχορήγηση.