Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη έπειτα από κόντρα που είχαν σήμερα στην Βουλή.

Σύμφωνα με την βουλευτή των ΑΝΕΛ «η Βουλή έζησε στιγμές συγκυβέρνησης Παπαδήμου» κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης που η ίδια κατέθεσε  «με το ΛΑΟΣ να εκπροσωπείται στα υπουργικά έδρανα από τον Άδωνι Γεωργιάδη!» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η κυρία Χρυσοβελώνη:

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αδυνατώντας να απαντήσει στην ερώτηση κατέφυγε στην αναπαραγωγή συκοφαντιών σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, τις οποίες κατασκεύασε πρόσφατα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έχει καταθέσει αγωγή κατά του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ ζητώντας αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη.
 

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

 
«Η επικίνδυνη πορεία του κ. Γεωργιάδη ως υπουργού, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία, συγκρίνεται μόνο με το ανύπαρκτο ηθικό του ανάστημα. Πρέπει όμως να γνωρίζει πως η ανυπαρξία έργου δεν καλύπτεται από συκοφαντίες σε βάρος όσων την επισημαίνουν.
 
Ο Α. Γεωργιάδης λειτούργησε σήμερα σαν το μοναδικό φερέφωνο που μπόρεσε να βρει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την αναπαραγωγή των συκοφαντιών του. Για αυτό οφείλω να τον ενημερώσω πως πέραν της αγωγής, θα κληθεί πολύ σύντομα να απολογηθεί στα ποινικά δικαστήρια για τις αθλιότητες που διέδωσε.
 
Όσον αφορά τον κ. Σαμαρά θα είχε αξία να προσέξει για δικό του όφελος την φανερή πλέον ταύτιση των θέσεων Γεωργιάδη – Καρατζαφέρη. Εκτός εάν όντως σκοπεύει να μετατρέψει την ΝΔ σ’ ένα νέο ΛΑΟΣ».