Η «πετυχημένη» αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, που αποτελεί σημαία της συγκυβέρνησης για τις προσπάθειες εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος, υπογράμμισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, σημειώνοντας πως η Κομισιόν σε δελτίο Τύπου της 9ης Οκτωβρίου διαπιστώνει ότι η εταιρεία στο άμεσο μέλλον θα αναγκαζόταν να βάλει λουκέτο.

«Το 2008 ο πρωτεργάτης του ξεπουλήματος της Ολυμπιακής κ. Χατζηδάκης δήλωνε ότι υφίστανται κερδοφόρα δρομολόγια της Ολυμπιακής και άρα ο ιδιώτης επενδυτής θα έπρεπε να είναι και αφελής να μην θέλει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Να έχει και ένα σίγουρο κέρδος και να το χάσει», ανέφερε η βουλευτής και πρόσθεσε πως αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, ότι τους κυβερνώντες ενδιαφέρει μόνο το σίγουρο κέρδος των ιδιωτών και όχι το κόστος για το κοινωνικό σύνολο.

«Συγχαρητήρια κ. Χατζηδάκη για το success story της κυβέρνησής σας, το οποίο δημιουργεί ιδιωτικά μονοπώλια και αφορά μόνο στους κομματικούς σας φίλους και όχι τους έλληνες πολίτες», κατέληξε.