Συναντήσεις με αξιωματούχους των πολιτικών κομμάτων της Αλβανίας και της ελληνικής μειονότητας είχε στα Τίρανα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Σε δηλώσεις της η κυρία Δούρου ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί σύντομα την Αλβανία και υπογράμμισε τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και στη ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η κ. Δούρου είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΚΟ του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος Γκράμοζ Ρούτσι, τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Άλντο Μπούμτσι, και τον σοσιαλιστή βουλευτή ελληνικής καταγωγής και πρώην υπουργό οικονομικών Αναστάς Αγγέλι.

"Συζητήσαμε γύρω από τις διμερείς σχέσεις, τούς τρόπους αντιμετώπισης εκκρεμών ζητημάτων και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η οικονομία. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την παρουσία και τη συνεργασία της ελληνικής μειονότητας με την νέα κυβέρνηση" δήλωσε η κα. Δούρου σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι News 24.