Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την ότι ετοιμάζει νέες περικοπές σε συντάξεις, στην Υγεία και την εκπαίδευση.

«Ο μνημονιακότερος των μνημονίων κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να πείσει κανέναν για τη μη λήψη νέων μέτρων, καθώς ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις, περαιτέρω συρρίκνωση των τομέων υγείας και εκπαίδευσης καθώς και απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αναξιοπιστία της κυβέρνησης και την αποτυχία του success story», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, η Κουμουνδρούρου τονίζει ότι «επιμονή της κυβέρνησης στον υψηλό ΕΦΚ στο πετρέλαιο με τα συνεπακόλουθα τραγικά αποτελέσματα στη θέρμανση των νοικοκυριών, στην ατμοσφαιρική  ρύπανση των αστικών περιοχών και στα έσοδα δείχνει και σε αυτή την περίπτωση πόσο παράδοξη και εγκληματική είναι η πιστή εφαρμογή του μνημονίου».

«Πιστή εφαρμογή του μνημονίου την οποία έχουν δεσμευτεί και υλοποιούν οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας, γεγονός που κάνει περιττή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για στήριξη του Πρωθυπουργού στον Υπουργό Οικονομικών, καθώς η μοίρα τους είναι κοινή τώρα, όπως θα είναι και στο άμεσο μέλλον», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.