Στο υψηλό φρόνημα των κατοίκων του βορείου Έβρου, που δίνει, όπως τόνισε, κουράγιο στους πολιτικούς να συνεχίσουν τον αγώνα τους για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που πηγάζουν μέσα από την κρίση, επαίνεσε σε δηλώσεις του ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του στην περιοχή.

Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις περιοχές Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας και στο πλαίσιο της νέας αρμοδιότητας του ΥΜΑΘ για την ανάπλαση των χερσαίων πυλών εισόδου στη Μακεδονία και τη Θράκη, επισκέφθηκε τους μεθοριακούς σταθμούς Κυπρίνου, Καστανεών και Ορμενίου, ενώ παρέστη σε μνημόσυνο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μανδριτσιωτών, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον εκπατρισμό τους.

«Συνάντησα ανθρώπους αποφασισμένους με θέληση, κουράγιο και δύναμη για να δώσουν την μάχη για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και είμαι βέβαιος ότι η αισιοδοξία που μας μετέφεραν οι ακρίτες του Έβρου είναι κάτι πολύ σημαντικό για την εθνική προσπάθεια που καταβάλουμε για να ξεπεράσουμε το δυνατόν συντομότερο την κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.

TAGS