Τέσσερις Δήμαρχοι που εκλέχθηκαν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, με κοινή ανακοίνωσή τους, υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής.

Οι Νίκος Ζενέτος, Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Σαράντης, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Γιώργος Καπλάνης, Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας και Σταύρος Κασιμάτης, Δήμαρχος Κορυδαλλού, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους:

«Θέλοντας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που έδειξε σε εμάς η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, στηρίζουμε τον κ. Σγουρό γιατί πιστεύουμε ότι η συνεργασία που θα έχουμε με τον εκλεγμένο, για πρώτη φορά, περιφερειάρχη της Αττικής είναι κρίσιμης σημασίας για τη γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων, που ενέκριναν με την ψήφο τους οι δημότες μας.

Για αυτό το λόγο η αναμέτρηση αυτή την Κυριακή είναι εξίσου σημαντική. Την επιλογή μας δεν την καθορίζουν προσωπικές ή πολιτικές συμπάθειες, αλλά το συμφέρον της πόλης και των δημοτών μας.

Την επιλογή μας την καθορίζει η θετική παρουσία, το έργο, αλλά και η διάθεση συνεννόησης με τους δημάρχους της Αττικής, που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα ο κ. Σγουρός.

Την επιλογή μας την καθορίζει η απάντηση στο ερώτημα, στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο κάθε πολίτης, προσερχόμενος στις κάλπες: «ποιος από τους δύο υποψήφιους είναι ικανότερος και αποτελεσματικότερος να επιλύσει τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής;»

Την ίδια επιλογή, είμαστε βέβαιοι, ότι θα κάνει και η πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής αυτή την Κυριακή».