«Για πόλεμο λάσπης» που έχουν κηρύξει εναντίον του Πάνου Καμμένου «οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες» κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, αναφερόμενοι σε πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Τα Νέα» που αφορούν τον πρόεδρο του κόμματος.

«Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, δικαιώνουν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποδεικνύουν περίτρανα τον πόλεμο λάσπης που του έχουν κηρύξει οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες» υποστηρίζει το κόμμα και παραπέμπει σε έγγραφο του ΣΔΟΕ και του ειδικού γραμματέα Στυλιανού Στασινόπουλου από τις 3 Οκτωβρίου 2012 το οποίο «ξεκαθαρίζει ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου ποτέ δεν έχει συμπεριληφθεί σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ».

Επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι «το πολυμελές Πρωτοδικείο έκρινε αβάσιμη την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Kαμμένου για την υπόθεση των CDS και επιδίκασε να καταβάλει 20.000 ευρώ στον Αντρίκο Παπανδρέου για δικαστικά έξοδα». 

Η ανακοίνωση παράλληλα ότι αναφέρει ότι «η προσπάθεια εμπλοκής του έγκριτου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη σε ψευδή δημοσιεύματα για δήθεν πολιτική συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η οποία έχει διαψευσθεί από τον Φεβρουάριο του 2013 με ανακοίνωση του Κινήματος, ήταν άλλη μια προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη».

Παράλληλα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν ότι «ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος που συστηματικά διαστρεβλώνει την αλήθεια με στόχο τον διασυρμό του Πάνου Καμμένου έχει καταδικαστεί και από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το σκεπτικό ότι “υιοθετεί αβασάνιστα τον εύκολο δρόμο των φημών”».