Ηχηρά μηνύματα στους βουλευτές Α' και Β' Αθήνας στέλνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του newpost και της GPO, με τη δυσφορία των πολιτών να καταγράφεται με σαφήνεια.

Στην Α' Αθήνας οι αρνητικές κρίσεις είναι περισσότερες από τις θετικές γνώμες, ενώ τα αποτελέσματα στη Β' Αθήνας χτυπούν καμπανάκι και στους βουλευτές της συγκυβέρνησης, καθώς την πρώτη τετράδα σε θετικές γνώμες καταλαμβάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Α' Αθήνας, Λιάνα Κανέλλη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί με «οριζόντια» πλειοψηφία από όλους τους ψηφοφόρους με τις αποστάσεις ανάμεσα τους να είναι σχεδόν οριακές.

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει πάρει κεφάλι και προηγείται της Όλγας Κεφαλογιάννη σχεδόν τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες.

Η Λιάνα Κανέλλη αν και βουλευτής του ΚΚΕ κάνει την έκπληξη και παίρνει την πρωτιά στις επιλογές των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε αναλυτικά τη δημοτικότητα των βουλευτών της Α' Αθήνας.

Στη Β' Αθήνας, κερδίζει την πρωτιά η Σοφία Σακοράφα αγγίζει το 50% ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Δραγασάκης.

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόβει πρώτος το νήμα και ακολουθούν Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Βαγγέλης Μεΐμαράκης.

Η σειρά προτίμησης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει πολύ τη σύνθεση της πρώτης πεντάδας της γενικής κατάταξης με τη Σοφία Σακοράφα να είναι μπροστά και τον Δημήτρη Στρατούλη να μπαίνει «σφήνα» στον Γιάννη Δραγασάκη.

Διαβάστε αναλυτικά τη δημοτικότητα των βουλευτών της Β' Αθήνας.