Συνάντηση Σαμαρά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI

Συνάντηση Σαμαρά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI TRAVEL PLC Peter Long είχε, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη συμμετοχή και της υπουργού Τουρισμού 'Ολγας Κεφαλογιάννη.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό ότι η TUI, η μεγαλύτερη tourist operator του κόσμου, έχει σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, μετά τη συνάντηση.

«Ενδιαφέρεται όχι μόνο να φέρει περισσότερο κόσμο στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά» ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε πως ο τουρισμός φέτος, σε μια χρόνια ρεκόρ, έδωσε θέσεις εργασίας και εισοδήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Εμείς δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε να μπορέσει ο τουρισμός να τονώσει τοπικές οικονομίες και την οικονομία της χώρας. Τέτοιες σχέσεις στρατηγικής συνεργασίας, όπως με την TUI είναι σημαντικές» επισήμανε η υπουργός.

Για εποικοδομητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Peter Long, ο οποίος δήλωσε πως επεκτείνεται η συνεργασία με την Ελλάδα με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και στόχο και την αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο