current views are: 1

17 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση14:59

H απάντηση «κύκλων» του ΥΠΕΘΑ στην επίθεση Βενιζέλου

Τη δική τους απάντηση έδωσαν «κύκλοι» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην απίστευτη επίθεση Βενιζέλου στον Αβραμόπουλο.

Δημοσίευση 14:59’
αρθρο-newpost

Τη δική τους απάντηση έδωσαν «κύκλοι» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην απίστευτη επίθεση Βενιζέλου στον Αβραμόπουλο.

Τη δική τους απάντηση έδωσαν «κύκλοι» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην απίστευτη επίθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στον ΥΕΘΑ, Δημήτρη Αβραμόπουλο, για την τοποθέτηση του τελευταίου στο θέμα των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που έθεσε το πρωί στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου τόνιζαν ότι «η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχουν το Δημόσιο και το Εθνικό Συμφέρον. Αυτά και μόνο υπηρετεί».

Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση από το βήμα της Βουλής λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε δώσει εντολή στους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Ανάπτυξης να λυθεί το θέμα από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει αδικαιολόγητη παράταση. Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν διαπιστώσεις, ούτε τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «όπως πήρε στο κόμμα του όλα τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου, τώρα στηρίζει και τις συμβάσεις του».

Χ.Σ.


σχετικα αρθρα