Γεωργιάδης: Θα απολυθούν οι συνδικαλιστές για την ομηρία στο νοσοκομείο Κέρκυρας

Γεωργιάδης: Θα απολυθούν οι συνδικαλιστές για την ομηρία στο νοσοκομείο Κέρκυρας

Για την «κατάσταση ομηρίας» των Ελεγκτών Υγείας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από συνδικαλιστές μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός  Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για απίστευτο γεγονός, και επισημαίνοντας ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα φύγουν από το ΕΣΥ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, πήγε για να πραγματοποιήσει έλεγχο στο νοσοκομείο, όμως προπηλακίστηκε από συνδικαλιστές, οι οποίοι με βιαιοπραγίες κλειδωσαν τους ελεγκτές σε δωμάτιο του νοσοκομείου. 

«Ζήτησα την επέμβαση της εισαγγελέως, οι αρχές βρίσκονται στο νοσοκομείο, ο έλεγχος διενεργείται με τη συνοδεία ΕΛΑΣ και εισαγγελέως, αλλά μετά τα γεγονότα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι εργαζόμενοι στις θέσεις τους. Ο Σύλλογος των Εργαζόμενων του νοσοκομείου έκανε τη φασαρία. Εγώ δώσει ήδη εντολή να διενεργηθεί επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν» σημείωσε.

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, «όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρεμπόδιση θα τεθούν αμέσως σε αυτοδίκαιη αργία, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα φύγουν απο το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους, δεν τους χρειάζεται και δεν τους θέλει» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο