current views are: 1

18 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση06:59

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Φώτης Κουβέλης

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» παραμένει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Δημοσίευση 06:59’
αρθρο-newpost

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» παραμένει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» παραμένει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψει για περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα αλλά ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε από συνεργάτες του στο ιατρείο του αεροδρομίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υπόταση και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ταλαιπωρούνταν από ίωση, ενώ η περιοδεία του ακυρώθηκε.

Μιλώντας στο Star, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι ο κ. Κουβέλης ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες με υψηλό πυρετό.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο και ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μεταφέρθηκε στο «Γ. Γεννηματάς» για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση του Χ. Μιχαηλίδη, Διευθυντή της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης εξετάσθηκε σήμερα  στο Νοσοκομείο μας για αναφερόμενο αίσθημα ζάλης. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.  Παρά ταύτα θα παραμείνει στο Νοσοκομείο μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου».


σχετικα αρθρα