«Ακούω θα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να γίνει εξεταστική επιτροπή και αν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου, θα σας έλεγα ότι θα προσέτρεχα να γίνει εξεταστική επιτροπή και να τελειώνει το θέμα, με ό,τι αποτέλεσμα βγει», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο βουλευτής ΝΔ, επανέλαβε ότι θα διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας: «όταν τοποθετούμαι δημόσια, με ξεκάθαρο τρόπο σε κάτι, το εννοώ και δεν το παίρνω πίσω, εκτός αν προκύψει μια μείζονα αντικειμενική αιτία, ένας άλλος λόγος. Έχω πει π.χ. ότι εάν γίνουν τριπλές εκλογές το Μάιο, ενδεχομένως να επιμείνω να προσπαθήσω ξανά να είμαι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη».

Ενώ για το θέμα της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής προανήγγειλε συμφωνία των κομμάτων: «Μάλλον την Τρίτη, για το γνωστό θέμα της χρηματοδότησης, πάμε σε κοινή γραμμή. Το κατορθώσαμε. Βεβαίως θα ψηφίσω υπέρ, αλλά ο δρόμος θα είναι μακρύς για την κυβέρνηση. Ξέρουμε ότι δεν είναι σύντομος, αλλά θα έχει το οπλοστάσιο έτοιμο και να επιβεβαιωθεί η αναστολή της χρηματοδότησης. Εννοώ ότι είναι πάρα πολύ καλά δεμένη η κατηγορία για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και όλα αυτά».