Σκληρή επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε εκ νέου ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγόρησαν εκ νέου το πολιτικό σύστημα και έκαναν λόγο για χαλκευμένο κατηγορητήριο σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου το οποίο καταρρέει, ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά για τον οποίον είπαν πως κάνει «δήθεν» διαπραγματεύσεις.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στα κόμματα της Κεντροαριστεράς, κατηγορώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως επιδιώκει την σύμπραξη με την πρωτοβουλία των 58 και την ΔΗΜΑΡ «επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι κάτω από 3% και δεν θα μπει στη Βουλή», ενώ ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατηγόρησε τον Φώτη Κουβέλη πως εμφανίστηκε στην επικαιρότητα μόνο την ημέρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τέλος, οι βουλευτές κατηγόρησαν τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα τα τηλεοπτικά κανάλια πως έχουν αποκλείσει πλήρως την Χ.Α., ενώ παράλληλα μίλησε και για τα συσσίτια «μόνο για Ελληνες» του ακροδεξιού κόμματος και είπε πως μόλις τα ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή, τα ξεκίνησαν και τα τηλεοπτικά κανάλια.