Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κάλυψη που όπως είπε προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού .Για δεύτερη φορά μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Ν.Δ. κάνει πλάτες στον εταίρο της και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ χάριν της μνημονιακης αλληλεγγύης και της παραμονής της στην κυβέρνηση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βάλθηκε να μας κάνει να ξεχάσουμε τις δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, που κατήγγειλαν τον κ. Βενιζέλο για τις τεράστιες ευθύνες του γύρω από την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά χαρακτηρίζοντάς  τον ως συνήγορο του Άκη Τσοχατζόπουλου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως το μόνο που επιτυγχάνουν σήμερα είναι «να εμπεδώνουν την αντίληψη που έχει ο κόσμος για αυτούς, ότι από κοινού ευθύνονται για τη διαφθορά, τη διάχυτη ανομία και τις μίζες που υπήρξαν τα βασικά χαρακτηριστικά του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού». 

«Αναφορικά δε με την «απόπειρα διάσπασης του εσωτερικού μετώπου», ο ελληνικός λαός δεν έχει δει κανένα μέτωπο της κυβέρνησης απέναντι στους αντιδίκους του ελληνικού δημοσίου και καμία σχετική πρωτοβουλία, ενώ αντίθετα οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως στόχο να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία, να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας και να παραληφθούν τα υποβρύχια» τονίζεται στην ανακοίνωση. 
 
Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει την ανακοίνωσή του με ένα υστερόγραφο.

«Υ.Γ. Αλήθεια τι έχει να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Μάιο του 2012 για την υπογραφή του κ. Βενιζέλου στη σύμβαση για τα “αμαρτωλά υποβρύχια“;»