Με τον πρόεδρο του  Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Κουρμουλης ενημέρωσε τον Πρόδρομο Νικολαϊδη - Υπ. Οργ. Θεσσαλονίκης, τον Ανέστη Χατζηθεοδοσίου – Γραμματέα Εκτελεστικής Επιτροπής και τον Κώστα Καράμπελα – Αναπληρωτή Τομεάρχη Άμυνας για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Όπως είπε στην αντιπροσωπεία της νεολαίας των ΑΝΕΛ ο πρόεδρος του Συλλόγου, «η κυβέρνηση να επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια της να προχωρήσει στην έκδοση περίπου 200 Υπαλλήλων του Ιδρύματος σε καθεστώς διαθεσιμότητας και εν τέλει στην απόλυση τους».

Όπως επισημαίνει η νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «η κυβέρνηση Σαμαρά, στο βωμό της μνημονιακής της υποταγής, καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να συρρικνώσει τα ελληνικά πανεπιστήμια, να τα καταστήσει δυσλειτουργικά και να καταστήσει την παιδεία αγαθό πολυτελείας». 

«Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως και στην προκειμένη, το Υπουργείο έχει ξεπεράσει κάθε όριο νομιμότητας, προβαίνοντας σε σωρεία παρανομιών έτσι ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις των Διοικητικών Υπαλλήλων που μάχονται δυναμικά για να διατηρήσουν όση αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει», τονίζει η νεολαία των ΑΝΕΛ.