current views are: 1

25 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση11:12

Αβραμόπουλος: Μαζικά ο κόσμος θα στείλει μήνυμα στην πολιτική τάξη της χώρας

Να κρατηθεί ψηλά το φρόνιμα των Ελλήνων, τις δύσκολες αυτές ώρες ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις που έκανε μόλις επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.

 

Δημοσίευση 11:12’
αρθρο-newpost

Να κρατηθεί ψηλά το φρόνιμα των Ελλήνων, τις δύσκολες αυτές ώρες ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις που έκανε μόλις επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.

 

Να κρατηθεί ψηλά το φρόνημα των Ελλήνων, τις δύσκολες αυτές ώρες ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις που έκανε μόλις επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι τα ξίφη που φέρουν οι νέοι αξιωματικοί “είναι σύμβολα τιμής και θυσίας ”. Ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό “αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διέρχεται ο τόπος να κρατάμε ψηλά το φρόνημα, να δυναμώνουμε την ψυχή μας, να διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον ενότητας, αλληλεγγύης και ομοψυχίας ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αυτό το μήνυμα εκπέμπουν διαχρονικά”.

Ερωτηθείς σχετικά για τις παρελάσεις ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι “οι παρελάσεις πρέπει να γίνονται με την δόξα και την τιμή που αναλογεί στις σπουδαίες αυτές στιγμές που γιορτάζουμε στον τόπο μας. Χωρίς μιζέρια, αλλά με υψηλό αίσθημα υπερηφάνειας, δυναμώνοντας το φρόνημα του ελληνικού λαού, αλλά και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Και η ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης, αξίζει να ζει τέτοιες στιγμές”.

Υπεραμύνθηκε να συμμετέχουν και μηχανοκίνητες μονάδες στην παρέλαση λέγοντας ότι οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή “ανταποκρινόμενος στο βαθύτερο αίσθημα του ελληνικού λαού” και πως “είναι μια απόφαση που αγκάλιασε πάνω από όλα ο ελληνικός λαός. Και είμαι βέβαιος ότι οι Θεσσαλονικείς όχι μονάχα το δέχτηκαν με χαρά, αλλά και με τη μαζική παρουσία τους θα στείλουν το δικό τους μήνυμα προς όλους μας, προς την πολιτική τάξη της χώρας και προς την ελληνική κοινωνία”.

Τέλος κάλεσε το λαό να επιδείξει “πνεύμα ομοψυχίας, που με υψηλό το εθνικό μας φρόνημα, να αγωνιστούμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές, έτσι ώστε η πατρίδα μας να βρει και πάλι την προοπτική, τον προσανατολισμό και το βηματισμό της”.

Γ.Κοκ.


σχετικα αρθρα