Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, σχολίασε με ανακοίνωσή του τα «δρομολογούμενα από την κυβέρνηση και την τρόικα, νέα αντιασφαλιστικά μέτρα».

«Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, παρά τις «χάρτινες» εξαγγελίες της περί μη λήψης νέων μέτρων, έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλισμένων», αναφέρει αρχικά ο κ. Στρατούλης και συνεχίζει:

«Στόχος της κυβέρνησης και των τοκογλύφων δανειστών της χώρας είναι με τα νέα οριζόντια, κάθετα, ενδιάμεσα ή όπως αλλιώς τα ονομάσουν αντιασφαλιστικά μέτρα να καταργήσουν τις επικουρικές συντάξεις, να συρρικνώνουν μέχρι εξαφάνισης τις κύριες συντάξεις, να μετατρέψουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε όρια θανάτου και τους συνταξιούχους σε εξαθλιωμένους επαίτες».

Κλείνοντας, ο κ. Στρατούλης, τονίζει: «Οι Σαμαράς - Βενιζέλος ένα πράγμα θα πρέπει να μάθουν καλά, ότι μια νέα επιδρομή τους, για να αρπάξουν και άλλο ψωμί από το τραπέζι των συνταξιούχων, θα είναι και το κύκνειο άσμα τους».