Αποστάσεις από τη φράση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση πήρε ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στον Real Fm, o κ. Κουίκ δήλωσε: «Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό εγκληματική οργάνωση. Είναι πολύ τραβηγμένο. Θα προτιμούσα να έλεγα ότι είναι το ΠΑΣΟΚ που γνωρίσαμε που οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που μας οδήγησαν, Είναι το ΠΑΣΟΚ των cds, το ΠΑΣΟΚ των swaps, το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουίκ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Αυτοί οι λογαριασμοί που ανοίξαμε σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, κακό μας κάνουν, όχι καλό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ουαί και αλλοίμονο αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δώσουν την εντύπωση ότι πάνε σε μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι λάθος. Παραδίδοντας δήμους στον ΣΥΡΙΖΑ και πόσο μάλλον δήμους του Αιγαίου, στην ουσία τους παραδίδουμε και τα κλειδιά της λαθρομετανάστευσης».

Όπως είπε ο κ. Κουίκ, «σε καμία περίπτωση δεν μπορεί, ο Τσίπρας και το περιβάλλον του, με αυτό το «μωσαϊκό» που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στους κόλπους του. Δεν μου πάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα να μας λένε ότι είμαστε η δεξιά συνιστώσα του. Να γίνουν αυτοί ουρά δική μας», είπε χαρακτηριστικά.